A CBA Hungarikum delikát üzleteket nyit Európa-szerte

agrarszektor.hu
A CBA üzletlánc Hungarikumokból álló delikát boltok megnyitását tervezi Európa-szerte, többek közt Londonban, Berlinben, Párizsban és Brüsszelben - fejtette ki Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az első állandó jelleggel működő külföldi üzlet várhatóan 2012 első felében nyílik Berlinben, a leginkább frekventált, közkedvelt területeken, a helyi igényeknek megfelelően. Fodor szerint az év eleji Párizsban tartott mezőgazdasági kiállítás volt a bizonyíték, miszerint külföldön is van igény a minőségi hazai élelmiszerekre, azonban eddig a nemzetközi kiállításokon kívül nem volt alkalma a magyar termelőknek, hogy termékeiket értékesíteni tudják Európa-szerte - számol be az élelmiszer.hu.

Az év eleji, SIAL elnevezésű párizsi mezőgazdasági kiállítás kapcsán a magyar megjelenéshez a Vidékfejlesztési Minisztérium irányításával működő Agrármarketing Centrum (AMC) 50 millió forintos támogatást nyújtott, a CBA pedig a költségekhez 70 millió forinttal járult hozzá - közölte Simon Péter, az AMC igazgatója.

A CBA célja, hogy széles választékú, folyamatos termék-szortimentet nyújtson a külföldi vevőknek, valamint ismertetőivel és kiváló termékeivel meghozza a kedvet a magyarországi turisztikai látogatásokhoz.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03