Elkezdődött a tagdíjbevallás a nemzeti agrárgazdasági kamaránál

agrarszektor.hu
A NAK minden tagját levélben értesíti és tájékoztatja a 2013-as évi adategyeztetési és tagdíjbevallási időszakkal kapcsolatos teendőkről.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Amennyiben valakit a kamarai törvény nem kötelez a tagságra, úgy kérheti a www.bevallasnak.hu üzenetküldőjén keresztül regisztrációjának a törlését és nem kell bevallást tennie. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján tehető meg az adategyeztetés és a tagdíjbevallás is, amelynek határideje 2013. július 31. Ha az érintett gazdálkodónak nincs lehetősége internetelérésen keresztül bevallásának az elkészítésére, úgy felkeresheti személyesen a tanácsadói irodákat vagy a NAK adott megyei igazgatóságát, ahol a munkatársak segítenek a kitöltésben.

Nagyon fontos tudni, hogy a tagdíj önbevalló lapot aláírva mindenképpen el kell juttatni a kamara adott megyei igazgatóságára. A tagdíj befizetésének a határideje 2013. augusztus 31. Ennek két módja lehetséges: vagy átutalással a 11749008-20190244 számlaszámra, ahol a közlemény rovatban a kamarai nyilvántartási számot kell feltüntetni, vagy sárga csekken, melyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adott megyei igazgatóságán vehetnek át, illetve a kamarai tanácsadójuktól kérhetnek az érdekeltek.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?