2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Lázár: az "ország bűnözője" volt az MVH

agrarszektor.hu
Komoly kormányzati teljesítmény a korábbi kifizető ügynökségként működő Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) megszüntetése - jelentette ki a tegnapi parlamenti vitanapon Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az MVH-t az "ország bűnözőjének" nevezte.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Szétzúzta a kormány az MVH-t, amelyet a gazdák csak ÁVH-nak tituláltak - hangoztatta a parlamentben az MTI szerint Lázár János. A hivatal versenyt futott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel abban, melyik szervezet volt a nagyobb bűnözője az országnak - fogalmazott.

Mint ismert, a kormány 2017 januárjától szüntette meg az MVH-t, amely korábban Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter irányítása alá tartozott. Az MVH kifizető ügynökségi feladatait a Magyar Államkincstár vette át, amely októberben kapta meg az uniós akkreditációt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31