Portfolio Agrár Klub: óriási pénzeső jön a magyar agráriumban

Portfolio Agrár Klub: óriási pénzeső jön a magyar agráriumban

agrarszektor.hu
Március 17-én, az idei második online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio Csoport milyen közvetlen támogatások, vidékfejlesztési pályázatok és új felhívások állnak majd a gazdák rendelkezésére 2021-ben, illetve mit kínálnak a bankok az agrár-és élelmiszeripari vállalkozások számára, milyen új banki agrártermékek várhatók idén. A regisztrációhoz kötött rendezvény emellett kiemelten foglalkozik azzal is, mire kell felkészülniük a gazdáknak a Közös Agrárpolitika 2021-es és 2022-es évekre vonatkozó átmeneti időszakában, illetve mik a magyar agrárgazdaság kilátásai 2021-2027-ben.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A koronavírus-járvány jelentősen felértékelte az agráriumot és az élelmiszeripart a bankok szemében, hiszen a mezőgazdaság a válsághelyzetben is megbízható ágazatnak bizonyult. A járvány okozta likviditási gondok tompítása érdekében 2020-ban több új agrárhitel-konstrukció is született, módosultak a már futó finanszírozási programok feltételei, valamint több új támogatási lehetőség is megjelent az agrár-és élelmiszeripari vállalkozások számára. Emellett januárban az is kiderült, hogy a Közös Agrárpolitika (KAP) uniós és hazai forrásai révén 2027-ig összesen 7537 milliárd forint érkezik a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére.

A Portfolio Agrár Klub áttekintéséhez kattintson ide>>

A március 17-ei online Portfolio Agrár Klub azt mutatja be, milyen új hitel-és finanszírozási programokra számíthatnak a gazdák 2021-ben, illetve mit kínálnak a bankok az agrár-és élelmiszeripari vállalkozások számára, milyen új banki agrártermékek várhatók 2021-ben. Szó lesz arról is, milyen közvetlen támogatások, vidékfejlesztési pályázatok és új felhívások állnak majd az ágazati szereplők rendelkezésére idén, illetve mire kell felkészülniük a gazdáknak a Közös Agrárpolitika 2021-es és 2022-es évekre vonatkozó átmeneti időszakában?

Az előadók listáját itt tekintheti meg>>

A Portfolio Agrár Klub teljes programját itt érheti el>>

A Portfolio Agrár Klub egy olyan sorozat, amely időről időre az agrárium legfontosabb és legaktuálisabb témáival foglalkozik, és tárgyalja meg azokat szakértők segíségével. A 2020-ban megrendezett klubokon foglalkoztunk többek között az agráradózással, valamint a vírusválságban megnyíló új agrárpályazatokkal, 2021-ben az első online Agrár Klubon pedig az osztatlan közös tulajdon megszüntetéséről szóló törvény szabályait, illetve az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat elemeztük ki. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési feltételekről itt tájékozódhat>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?