Nyilvános az államtitkárok névsora: átalakul az Agrárminisztérium

Nyilvános az államtitkárok névsora: átalakul az Agrárminisztérium

agrarszektor.hu
Szerdán megjelent a Magyar Közlönyben, hogy kik lesznek az ötödik Orbán-kormány államtitkárai. Ahogy arról az Agrárszektor korábban beszámolt, Szinay Attila közigazgatási és Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár távozik az Agrárminisztérium felsővezetéséből. Az élelmiszerláncért felelős államtitkár Nobilis Márton lesz, a minisztérium további négy államtitkára, Farkas Sándor, Feldman Zsolt, Zambó Péter és Rácz András pedig maradnak pozíciójukban.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Megjelent a Magyar Közlöny 87. számában, kik töltenek be államtitkári pozíciót az új Orbán-kormányban. Ahogy arról az Agrárszektor korábban beszámolt, két államtitkár Szinay Attila közigazgatási és Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár távozik az Agrárminisztérium felsővezetéséből a most kezdődő új kormányzati ciklusban. Az új közigazgatási államtitkár Andréka Tamás, a tárca jelenlegi főosztályvezetője lesz, az élelmiszerláncért felelős államtitkár pedig Nobilis Márton, Nagy István agrárminiszter eddigi kabinetfőnöke lesz. A minisztérium további négy államtitkára, Farkas Sándor parlamenti, Feldman Zsolt mezőgazdasági és vidékfejlesztési, Zambó Péter erdőkért felelős és Rácz András környezetügyi államtitkár pozíciójában marad.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?