Nyilvános az államtitkárok névsora: átalakul az Agrárminisztérium

agrarszektor.hu
Szerdán megjelent a Magyar Közlönyben, hogy kik lesznek az ötödik Orbán-kormány államtitkárai. Ahogy arról az Agrárszektor korábban beszámolt, Szinay Attila közigazgatási és Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár távozik az Agrárminisztérium felsővezetéséből. Az élelmiszerláncért felelős államtitkár Nobilis Márton lesz, a minisztérium további négy államtitkára, Farkas Sándor, Feldman Zsolt, Zambó Péter és Rácz András pedig maradnak pozíciójukban.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Megjelent a Magyar Közlöny 87. számában, kik töltenek be államtitkári pozíciót az új Orbán-kormányban. Ahogy arról az Agrárszektor korábban beszámolt, két államtitkár Szinay Attila közigazgatási és Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár távozik az Agrárminisztérium felsővezetéséből a most kezdődő új kormányzati ciklusban. Az új közigazgatási államtitkár Andréka Tamás, a tárca jelenlegi főosztályvezetője lesz, az élelmiszerláncért felelős államtitkár pedig Nobilis Márton, Nagy István agrárminiszter eddigi kabinetfőnöke lesz. A minisztérium további négy államtitkára, Farkas Sándor parlamenti, Feldman Zsolt mezőgazdasági és vidékfejlesztési, Zambó Péter erdőkért felelős és Rácz András környezetügyi államtitkár pozíciójában marad.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?