Agrártámogatások 2024-ben: mindent megtudhat az Agrárszektor Konferencián

Agrártámogatások 2024-ben: mindent megtudhat az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Milyen életbevágó agrártámogatási változásokra kell felkészülniük a hazai gazdálkodóknak jövőre, illetve a jelenlegi uniós Közös Agrárpolitika (KAP) 2027-ig tartó időszakában? - e kérdésekre ad válaszokat a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A kétnapos rendezvény részletesen foglalkozik az idén hatályba lépett új KAP első évének tapasztalataival és a Vidékfejlesztési Program meghirdetésre váró új pályázataival is.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Kiemelt témaként szerepelnek a hazai agrárpiaci szereplőket érintő leglényegesebb agrártámogatási változások az idei Agrárszektor Konferencián, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A hektikus gazdasági és piaci viszonyok között létkérdés a gazdálkodók számára, mennyi támogatáshoz juthatnak a hazai finanszírozású jogcímekből és az uniós Közös Agrárpolitika keretei között. A konferencia részletesen foglalkozik azzal, melyek voltak az idén hatályba lépett új KAP tapasztalatai, milyen szabályozási módosításokra lehet számítani, illetve a különböző forrásokból hogyan optimalizálhatják támogatáshoz jutási lehetőségeiket a termelők.

A rendezvény azt is bemutatja, melyek lesznek azok az újabb pályázatok, amelyeket az ágazat résztvevői felhasználhatnak fejlesztéseik megvalósításához az EU-magyar közös finanszírozású Vidékfejlesztési Programban. Az agrártárca várhatóan ősszel hozza nyilvánosságra az új kiírások feltételeit, amelyekről a konferencia részletes tájékoztatást nyújt a szektor szereplői számára.

Kevéssé ismert a hazai agrárágazat résztvevői előtt, hogy nem csak az uniós Közös Agrárpolitika közvetítése révén, hanem azon kívül, közvetlenül is jelentős agrárforrásokhoz juthatnak Brüsszelből. A konferencián önálló szekció foglalkozik azzal, mely alapok tartoznak az úgynevezett közvetlen kezelésű uniós források közé, és mely hazai agrárpiaci szereplők számára nyílhat esély a közvetlen forrásszerzésre. A kerekasztal-beszélgetésből kiderül, mit kell tenni annak érdekében, hogy a közvetlen kezelésű brüsszeli alapokhoz a magyar agrárium is hozzáférhessen, mely tevékenységekhez nyerhetők források és azokra hogyan kell pályázni.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A részvételi és jelentkezési feltételek a www.portfolio.hu portál konferencia menüpontjában, az Agrárszektor Konferencia hivatalos weboldalán ismerhetők meg. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?