Agrártámogatások 2024-ben: mindent megtudhat az Agrárszektor Konferencián

Agrártámogatások 2024-ben: mindent megtudhat az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Milyen életbevágó agrártámogatási változásokra kell felkészülniük a hazai gazdálkodóknak jövőre, illetve a jelenlegi uniós Közös Agrárpolitika (KAP) 2027-ig tartó időszakában? - e kérdésekre ad válaszokat a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A kétnapos rendezvény részletesen foglalkozik az idén hatályba lépett új KAP első évének tapasztalataival és a Vidékfejlesztési Program meghirdetésre váró új pályázataival is.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kiemelt témaként szerepelnek a hazai agrárpiaci szereplőket érintő leglényegesebb agrártámogatási változások az idei Agrárszektor Konferencián, amelyet november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport. A kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A hektikus gazdasági és piaci viszonyok között létkérdés a gazdálkodók számára, mennyi támogatáshoz juthatnak a hazai finanszírozású jogcímekből és az uniós Közös Agrárpolitika keretei között. A konferencia részletesen foglalkozik azzal, melyek voltak az idén hatályba lépett új KAP tapasztalatai, milyen szabályozási módosításokra lehet számítani, illetve a különböző forrásokból hogyan optimalizálhatják támogatáshoz jutási lehetőségeiket a termelők.

A rendezvény azt is bemutatja, melyek lesznek azok az újabb pályázatok, amelyeket az ágazat résztvevői felhasználhatnak fejlesztéseik megvalósításához az EU-magyar közös finanszírozású Vidékfejlesztési Programban. Az agrártárca várhatóan ősszel hozza nyilvánosságra az új kiírások feltételeit, amelyekről a konferencia részletes tájékoztatást nyújt a szektor szereplői számára.

Kevéssé ismert a hazai agrárágazat résztvevői előtt, hogy nem csak az uniós Közös Agrárpolitika közvetítése révén, hanem azon kívül, közvetlenül is jelentős agrárforrásokhoz juthatnak Brüsszelből. A konferencián önálló szekció foglalkozik azzal, mely alapok tartoznak az úgynevezett közvetlen kezelésű uniós források közé, és mely hazai agrárpiaci szereplők számára nyílhat esély a közvetlen forrásszerzésre. A kerekasztal-beszélgetésből kiderül, mit kell tenni annak érdekében, hogy a közvetlen kezelésű brüsszeli alapokhoz a magyar agrárium is hozzáférhessen, mely tevékenységekhez nyerhetők források és azokra hogyan kell pályázni.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A részvételi és jelentkezési feltételek a www.portfolio.hu portál konferencia menüpontjában, az Agrárszektor Konferencia hivatalos weboldalán ismerhetők meg. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?