2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Magyarországon is lesz gazdatüntetés, a MAGOSZ és a NAK szervezi

Magyarországon is lesz gazdatüntetés, a MAGOSZ és a NAK szervezi

agrarszektor.hu
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében 2024. február 9-én (pénteken) gazdatüntetés lesz a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhelyen - olvasható a két szervezet közös közleményében. Mint írják, elutasítják, hogy az Európai Bizottság újabb egy évvel meghosszabbítaná az ukrán termékek korlátlan importját, ez ellen lépnek fel.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A MAGOSZ és a NAK közleményben adott ki tájékoztatást arról, hogy 2024. február 9-én (pénteken) 11:00 órától gazdatüntetés lesz a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhelyen. A pontos helyszín a 4-es főút, a záhonyi határátkelőhely előtti rész.

Az Európai Bizottság újabb egy évvel meghosszabbítaná az ukrán termékek korlátlan importját. A MAGOSZ és a NAK ezt határozottan elutasítja, és minden eszközzel fellép Brüsszel romboló intézkedésével szemben

- olvasható a két szervezet közös közleményében.

Címlapkép forrása: MTI/Balázs Attila

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31