Magyarországon is lesz gazdatüntetés, a MAGOSZ és a NAK szervezi

Magyarországon is lesz gazdatüntetés, a MAGOSZ és a NAK szervezi

agrarszektor.hu
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében 2024. február 9-én (pénteken) gazdatüntetés lesz a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhelyen - olvasható a két szervezet közös közleményében. Mint írják, elutasítják, hogy az Európai Bizottság újabb egy évvel meghosszabbítaná az ukrán termékek korlátlan importját, ez ellen lépnek fel.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A MAGOSZ és a NAK közleményben adott ki tájékoztatást arról, hogy 2024. február 9-én (pénteken) 11:00 órától gazdatüntetés lesz a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhelyen. A pontos helyszín a 4-es főút, a záhonyi határátkelőhely előtti rész.

Az Európai Bizottság újabb egy évvel meghosszabbítaná az ukrán termékek korlátlan importját. A MAGOSZ és a NAK ezt határozottan elutasítja, és minden eszközzel fellép Brüsszel romboló intézkedésével szemben

- olvasható a két szervezet közös közleményében.

Címlapkép forrása: MTI/Balázs Attila

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?