2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Fontos dolgot közöltek a gazdálkodási naplóról: ezt jó tudni

Fontos dolgot közöltek a gazdálkodási naplóról: ezt jó tudni

agrarszektor.hu
Március közepéig lehet egyeztetni az elektronikus gazdálkodási napló feltöltéséhez kapcsolódó adatokat. Az agrártárca a 2024. évi egységes kérelem benyújtásához már új alapokra helyezi a támogatások igénybevételéhez szükséges adatfeltöltő rendszert. A gazdálkodási napló elektronikus feltöltése a 2023. évi egységes kérelmek főbb támogatási jogcímei esetében támogatási jogosultsági feltételként funkcionál. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Éppen ezért azon termelők számára, akiknek az informatikai rendszer üzemzavara miatt hiányosan sikerült feltölteniük az elektronikus gazdálkodási naplót 2024. február 15-ig, a Nébih megkeresése esetén adategyeztetésre lesz lehetőségük 2024. március 14-ig. A fentiek szerint elkészített elektronikus gazdálkodási napló megfelel a támogatási feltételeknek minden olyan esetben, ahol kötelező az elektronikus gazdálkodási napló feltöltése. Az új agrártámogatási rendszer idei tanulóévének tapasztalatai alapján a következő támogatási évben a gazdálkodási naplóban lévő, a kifizetéshez szükséges adatok elektronikus benyújtása új alapokra kerül majd - írja az AM.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31