Kik nyerhetnek az új vidékfejlesztési pályázatokon? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

Kik nyerhetnek az új vidékfejlesztési pályázatokon? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Hogyan nyújthatnak be sikeres pályázatokat az agrárium szereplői az idén megjelenő új agrár- és vidékfejlesztési kiírásokra? - ez lesz az egyik kiemelt témája az Agrárium 2024 Konferenciának, amelyet március 19-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. A tavasz kiemelkedő agráreseményének számító rendezvény napirendre tűzi az agrárvállalkozások eredményes gazdálkodását befolyásoló legjelentősebb támogatási, szabályozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A régóta várt új agrár- és vidékfejlesztési pályázatok feltételeinek bemutatása és értelmezése adja az egyik fő témáját az idei Agrárium Konferenciának, amely immár az egyik legjelentősebb agrárszakmai eseménynek számít az agráriumot érintő tavaszi rendezvények rangsorában. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthon.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

Hogyan pályázhatnak sikeresen az agrárágazati szereplők az idén megjelenő új agrár- és vidékfejlesztési kiírásokra? - ez ma az egyik legfontosabb kérdés azok számára, akik külső források felhasználásával (is) szeretnék továbbfejleszteni vállalatukat. Az Agrárium Konferencia részletesen bemutatja az új pályázatokat, azok feltételrendszerét, illetve értékelési, bírálati és kifizetés szempontjait. A konferencia arra törekszik, hogy gyakorlati szempontból is felhasználható információkat közvetítsen annak érdekében, hogy az agráriumban érdekelt vállalkozások eredményes pályázatokat nyújthassanak be.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?