Jövedelmező lesz-e idén az állattenyésztés? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

Jövedelmező lesz-e idén az állattenyésztés? - Megtudhatja az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Számíthatnak-e haszonra 2024-ben a meghatározó állattenyésztési ágazatokban a termelők, illetve hogyan alakulhatnak az állattartók költségviszonyai és értékesítési lehetőségei? - ez lesz az egyik kiemelt szakmai témája az Agrárium Konferenciának, amelyet március 19-én rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. A rendezvény áttekinti az állategészségüggyel összefüggő legfontosabb szabályozási és támogatási kérdéseket is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az elmúlt időszak változó jövedelmezőségi kilátásai után számíthatnak-e nyereségre az idén az állattenyésztő gazdaságok? - többek között erre igyekszik válaszokat adni a Portfolio Csoport március 19-i Agrárium Konferenciája, amely a tavasz egyik legkiemelkedőbb agrárszakmai eseményének számít. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia áttekinti a meghatározó állattenyésztési termékpályák költséghelyzetét, a takarmánypiacot érintő kérdéseket és prognózist ad arra, hogy az állattartók várhatóan milyen felvásárlási árakkal kalkulálhatnak az idén. A szakértők elemzik az állattenyésztés támogatási lehetőségeit, különös tekintettel az újonnan megnyíló vidékfejlesztési pályázati lehetőségekre. Emellett a konferencián szó lesz az állategészségügyi helyzetről, illetve az állategészségügyet érintő legfontosabb szabályozási kérdésekről is.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?