Kié lesz a profit az agrárbizniszben? - Választ kaphat az Agrárium Konferencián

Kié lesz a profit az agrárbizniszben? - Választ kaphat az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Megváltoztathatja az agrárgazdasági termékpályák profitelosztási arányait az a jogszabályi javaslatcsomag, amely az Agrárminisztériumban készül. A Portfolio Csoport március 19-i kecskeméti Agrárium Konferenciája részletesen foglalkozik az új elképzelésekkel, amelyekkel a mezőgazdasági termelőket kívánják helyzetbe hozni.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

Részletesen foglalkozik a Portfolio Csoport március 19-i Agrárium Konferenciája azzal a most készülő új „termelővédelmi” törvénymódosító csomaggal, amelyet annak érdekében állít össze az Agrárminisztérium, hogy javítsa a gazdálkodók felvásárlókkal szembeni alkupozícióit. Az Agrárium Konferenciának a konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia szakmai szekciója bemutatja és elemzi a napirendre kerülő új szabályozási elképzeléseket, és gyakorlati oldalról is rávilágít arra, milyen új eszközök állhatnak rendelkezésre ahhoz, hogy a növénytermelési és állattenyésztési termékpályákon arányosabb jövedelemeloszlás alakuljon ki. Az előzetes információk szerint az új szabályozási csomag célja, hogy a termelők költségeiket fedező, magasabb értékesítési árakat érhessenek el, amely az eddigieknél nagyobb termelési biztonságot nyújthat a számukra.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. A rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki az agrárgazdaság idei támogatási lehetőségeiről és a második féléves magyar uniós elnökség agrárszakmai feladatairól tart előadást. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?