Itt a tavasz nagy agráreseménye! - Utolsó helyek az Agrárium Konferencián

Itt a tavasz nagy agráreseménye! - Utolsó helyek az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Egy hét múlva, március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium Konferenciáját, amely a tavasz egyik legkiemelkedőbb agrárszakmai eseményének számít. A konferencia összefoglalja mindazokat a legjelentősebb támogatási, szabályozási, piaci, finanszírozási és jövedelmezőségi változásokat, amelyek meghatározhatják az ágazati szereplők eredményes gazdálkodását 2024-ben. A jelentős érdeklődés miatt a konferenciára már csak korlátozott számban kaphatók jegyek.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az Agrárium Konferencián a résztvevők egy helyen tájékozódhatnak, illetve tudhatnak meg többet azokról a trendekről és változásokról, amelyek ismerete feltétlenül szükséges ahhoz, hogy gazdálkodásukkal sikereket érhessenek el 2024-ben. A március 19-i konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény részletesen áttekinti mindazokat a támogatási, szabályozási, piaci, finanszírozási és jövedelmezőségi változásokat, amelyek alapvetően befolyásolják az agrárgazdasági szereplők tevékenységeit. A rendezvény többek között foglalkozik az agrártámogatási kérelmek benyújtásával, az új vidékfejlesztési pályázati lehetőségekkel, a készülő termelővédelmi törvénycsomaggal és az idei agrárfinanszírozási kilátásokkal is. Emellett szóló lesz az állattenyésztés és a növénytermelés jövedelmezőségét befolyásoló tényezőkről, az inputanyagpiaci trendekről, az agrárgépesítést érintő támogatási lehetőségekről és az élelmiszeripar idei támogatási és piaci kilátásairól is.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. A rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki az agrárgazdaság idei támogatási lehetőségeiről és a második féléves magyar uniós elnökség agrárszakmai feladatairól tart előadást. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?