Fontos dátum közeleg: milliárdokat kapnak ezek a termelők, résen kell lenni

Fontos dátum közeleg: milliárdokat kapnak ezek a termelők, résen kell lenni

agrarszektor.hu
A Közös Agrárpolitika Irányító Hatósága a Közös Agrárpolitikából és a nemzeti költségvetésből biztosított agrártámogatások felhasználásának rendjéről szóló 54/2023. (IX.13.) AM rendelet 68. § (1) bekezdése alapján 2024. július 4-én közzé tette a hazai kertészeti termelés korszerűsítésére irányuló a „Kertészet - ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása” című (KAP-RD01a-RD12-1-24 kódszámú) című pályázati felhívást.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A támogatási kérelmek benyújtására 2024. szeptember 10-től 2025. április 28-ig van lehetőség négy benyújtási szakaszban. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 25,2 milliárd forint. A támogatás feltétele 10 000 euró STÉ üzemméret megléte. Legfeljebb 500 millió Ft támogatás igényelhető - írja a NAK. A KAP Stratégiai Tervhez kapcsolódó támogatási felhívások a https://kap.gov.hu új honlapon érhetők el. A pályázati felhívás és a benyújtáshoz szükséges dokumentumok az alábbi linken találhatók: https://kap.gov.hu/tamogatas/kap-rd01a-rd12-1-24.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?