Fontos dátum közeleg: milliárdokat kapnak ezek a termelők, résen kell lenni

Fontos dátum közeleg: milliárdokat kapnak ezek a termelők, résen kell lenni

agrarszektor.hu
A Közös Agrárpolitika Irányító Hatósága a Közös Agrárpolitikából és a nemzeti költségvetésből biztosított agrártámogatások felhasználásának rendjéről szóló 54/2023. (IX.13.) AM rendelet 68. § (1) bekezdése alapján 2024. július 4-én közzé tette a hazai kertészeti termelés korszerűsítésére irányuló a „Kertészet - ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása” című (KAP-RD01a-RD12-1-24 kódszámú) című pályázati felhívást.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A támogatási kérelmek benyújtására 2024. szeptember 10-től 2025. április 28-ig van lehetőség négy benyújtási szakaszban. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 25,2 milliárd forint. A támogatás feltétele 10 000 euró STÉ üzemméret megléte. Legfeljebb 500 millió Ft támogatás igényelhető - írja a NAK. A KAP Stratégiai Tervhez kapcsolódó támogatási felhívások a https://kap.gov.hu új honlapon érhetők el. A pályázati felhívás és a benyújtáshoz szükséges dokumentumok az alábbi linken találhatók: https://kap.gov.hu/tamogatas/kap-rd01a-rd12-1-24.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?