Egy nap alatt felpörgethetik magukat a hazai agrár-startupok

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Design Terminal 2019. szeptember 22-ig várja azoknak a startupoknak a jelentkezését, akik rapid tanácsadással egy nap alatt akár tucatnyi agrár-, üzletfejlesztési vagy befektetési szakember bevonásával állítanák növekedési pályára vállalkozásukat.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az eseményre ötletfázisú és érettebb vállalkozások, csapatok jelentkezését is várják, olyan témákkal, amelyek fejlesztése hozzájárul a hazai mezőgazdaság versenyképességéhez. Az október 3-i rendezvényre ezen a linken lehet jelentkezni 2019. szeptember 22-ig. A jelentkezésnek nem feltétele az agrárszakmai előképzettség vagy az agráripari tevékenység. Bárki jelentkezhet, akinek digitális innovációja elősegíti a hazai mezőgazdaság fejlesztését.

A NAK márciusi innovációs ötletversenyét, az úgynevezett hackathont és a júliusi befektetői találkozót követően folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Design Terminal együttműködése. Ezúttal a vállalkozásoknak agrárszakemberek, a NAK és a Design Terminal mentorai segítenek megoldásaik tökéletesítésében, amelyek később a Kamara segítségével beépülhetnek a hazai agrárium működésébe.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?