2022. május 17. kedd Paszkál

Hírek - Agrárpénzek

Nevezzen vagy jelöljön az agrárium rangos szakmai elismeréseire, közeleg a határidő

A Portfolio Csoport idén is díjazza a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, és az év legfontosabb agráreseményén, az Agrárszektor 2021 Konferencián ebben az évben is kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat. A nyerteseket rangos szakmai zsűri választja ki, döntenek az év növénytermelőjéről, az év állattenyésztőjéről, az év kertészetéről, az év fiatal agrárszakemberéről, az év női agrárvállalkozójáról, az év agrárberuházásáról, az év agrárinnovációjáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj győzteséről. Az elismerésekre a nyolc kategóriában június 30-ig lehet nevezni. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!
 
 

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. Nevezni az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével lehet 2021. június 30-ig.

A Portfolio Agrárdíjak 2021 kategóriái:
 • Az év növénytermelője
 • Az év állattenyésztője
 • Az év kertészete
 • Az év fiatal agrárszakembere
 • Az év női agrárvállalkozója
 • Az év agrárberuházása
 • Az év agrárinnovációja
 • Portfolio Agrárgazdaságért díj

A Portfolio Agrárgazdaságért díj életmű jellegű elismerés, amely a kiemelkedő és példaértékű agrárszakmai életpályákat díjazza. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év kertészete díjat és az Év női agrárvállalkozója díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek méretükkel és technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez, míg az Év fiatal agrárszakembere díj a fiatal agrártehetségek munkájának elismerésére szolgál. Idén díjazzuk az Év agrárinnovációját is, ebben a kategóriában olyan cégek jelentkezését várjuk, amelyek fejlesztéseik újdonságot jelenthetnek a hazai agráriumban, és mintául szolgálhatnak más gazdálkodók, ágazati szereplők számára is. Nevezni az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével lehet 2021. június 30-ig.

Nevezési feltételek a Portfolio Agrárdíjak 2021-re:

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. Nevezni az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével lehet 2021. június 30-ig. Ha kitöltötte az adatlapot mentse le és emailben küldje el az agrarszektordijak@portfolio.hu címre. A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítunk össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt.

Legyen Ön is a 2021-es év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra június 30-ig az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen!

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Sustainable World 2022

  Fenntarthatósági konferencia szeptember 6-án a jövő vállalataiért!

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalatok: aki nem digitalizál, csúnyán le fog maradni!

  Hitelezés 2022

  Május 17-én együtt a hazai hitelpiaci szereplők! Offline + Online is!