2020. október 24. szombat Salamon

Hírek - Agrárpénzek

Új hungarikum-üzlet nyílik Ferihegyen

Újabb, elsősorban hazai termékeket kínáló üzletet nyit a Heinemann Duty Free a budapesti repülőtér 2A Terminálján - közölte a Budapest Airport Zrt. (BA).
 
 

A schengeni járatokhoz tartó utasok közvetlenül a beszállítás előtt még betérhetnek a 140 négyzetméter alapterületű boltba a 2A Terminálon. A megszokott nemzetközi édesség- és italmárkák mellett magyaros hangulat fogadja az ide betérőket, magyar árukínálattal - olvasható a BA közleményében.

Az üzletet faágakból készített, egyedi tervezésű lámpák és virágokkal kifestett, agancsos szarvasbikafejek is díszítik. Januárban a még szabadon hagyott falfelületeket kalocsai pingáló asszonyok díszítik fel, kalocsai motívumokkal.

"Eddigi tapasztalataink szerint két hungaricum igazi slágertermék az utasok körében: a Zwack likőrválasztéka (főleg az Unicum) és a Pick szalámi. Emellett természetesen kínálunk kalocsai és szegedi fűszerpaprikát, jóféle pálinkát, magyar porcelántárgyakat és a méltán közkedvelt Szamos marcipánt is" - mondta Fritz Janach, a Heinemann Duty Free budapesti ügyvezető igazgatója.

(Napi Gazdaság)


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu