2019. június 25. kedd Vilmos

Hírek - Agrárpénzek

Új vidékfejlesztési alelnök az agrárkamaránál

Luzsi Józsefet választotta vidékfejlesztésért felelős országos alelnökének a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A köztestület erdő- és vadgazdálkodási osztályának eddigi elnöke ifj. Hubai Imrét váltotta a pozícióban.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara december 20-i gödöllői országos küldöttgyűlésén Luzsi Józsefet választotta meg vidékfejlesztésért felelős országos alelnöknek - írja közleményében a kamara. A köztestület erdő- és vadgazdálkodási osztályának eddigi elnöke, aki a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének tiszteletbeli elnöke is, ifj. Hubai Imrét váltotta az alelnöki pozícóban.

Az országosküldöttek az erdő- és vadgazdálkodási osztály elnökévé Bleier Norbertet, a Szent István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézet korábbi munkatársát, az Agrárminisztérium tájegységi fővadászát választották meg. Az országos küldöttgyűlés támogatta továbbá a köztestület csatlakozási szándékát a World Farmers Organization (WFO) szervezethez, amely több mint félszáz ország gazdáit képviseli a globális fórumokon. A szervezt célja olyan politikai irányvonalak elfogadtatása, amelyek javítják a gazdasági környezetet, illetve a gazdálkodók, családjaik és a vidéki közösségek megélhetését.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu