Készüljünk fel a stressz okozta károk kivédésére a gyümölcsösökben

Készüljünk fel a stressz okozta károk kivédésére a gyümölcsösökben (x)

PR
A késői fagyok, a csapadékhiány vagy a semmiből kialakuló viharok és a hirtelen lecsapó jégeső mind olyan kritikus stressztényezők, melyek veszélyesek lehetnek a fejlődő gyümölcsökre. Így érdemes szárazon tartani a puskaport és raktáron tartani a RhizoMagic™ növénykondicionáló szert, mely technológiába illesztve és a stresszhatások kivédésére is hatékonyan használható.
Májusi jégverés almánMájusi jégverés almán

A RhizoMagic™ hatóanyagai a növények védekezőmechanizmusait képesek erősíteni, melyek sejtszinten hatnak és az alapvető folyamatok szabályozásában játszanak szerepet. Ezeket a szemmel is látható pozitív hatásokat műszeres vizsgálatok, valamint termelői gyakorlati tapasztalatok is igazolták. Kedvező hatása az összetevői széles körének köszönhető. Az ábrán látható összetevők mindegyike a stresszoldás különböző területeiért felelős, együttes jelenlétük pedig biológiai többlethatást eredményez. A tengerialga-kivonat és a növényazonos L-aminosavak mellett makro- (N, P, K), mezo- és mikroelemeket (B, Cu, Zn, Fe, Mo, Mn) is tartalmaz, melyek a növények gyors fejlődésével egy időben biztosítják az optimális tápanyag-ellátottságot.

Növénykondicionálás és stresszkezelés almában és kajszibarackban (a kajszibarack fagykár megelőzési tapasztalatok a videó 50. másodpercétől láthatóak).

Nézze meg, mit tapasztaltak mások a növényi stresszek elleni védekezésben!

A RhizoMagic™ növény- és talajkondicionáló szer az elmúlt években már számos, akár egymással ellentétes stresszhelyzetben is bizonyított, illetve stresszmentes állományokban is mérhető a termésnövelő és minőségjavító hatása. A gyakorlati tapasztalatokról részletes információkat talál a RhizoMagic™ Online Tudástárban.

Kiknek szól a RhizoMagic™ Tudástár?

  • Aki még nem használta a készítményt, ebből a gyűjteményből képet kaphat azokról a tapasztalatokról, hogy mások különböző kultúrákban és körülmények között milyen eredménnyel használták.
  • Aki már használta a készítményt, az meg tudja nézni, hogy más évjáratban, más területen vagy más stressztényezők esetén hogyan vált be az alkalmazása.

Mi található a Tudástárban?

Az üzemi termelői tapasztalatoktól a kísérleti eredményekig számos összehasonlító ábra, kezelés előtti és utáni fotó, terméseredmény, valamint videós beszámoló található a kezelés helyére és idejére szűrve:

  • Több mint 20 különböző kultúrnövény (szántóföldi és kertészeti)
  • 18 különböző stresszhelyzetre nyújtott megoldás
  • Közel 100 gyakorlati példa a technológiába illesztésre (kezelés oka: növénykondicionálás) 

Próbálja ki Ön is, hogy gyümölcsösében hogyan segíthet a RhizoMagic™ növénykondicionáló szer!

FMC, Facebook, YouTube, Instagram

(x)

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?