2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Nagyobb, mint valaha: itt az új Ford Transit Courier!

Nagyobb, mint valaha: itt az új Ford Transit Courier! (x)

PR
Akár 850 kg hasznos terhelhetőség, személyautós vezetési élmény és mindez elérhető áron? Itt az új Ford Transit Courier, és nagyobb mint valaha!

Alapvetően a kishaszongépjárművek családjába tartozik, de kívülről jól titkolja, mennyire keményen terhelhető. Az új Ford Transit Courier forradalmian ötvözi a zárt egyterű áruszállítók képességét, a személyautók vezetési élményével és biztonságával.  Nem kell kompromisszumot kötnie: egyszerre praktikus és kényelmes.

A legkisebb Ford egyterű áruszállító nagyobb, mint valaha: a 2.9 m3 kapacitású raktértérfogat 25%-kal nagyobb, mint az előző generáció esetében. Rakterében most először 2 db szabványos raklap fér el egymás mögött, akár 850 kg hasznos terhelhetőséggel.

Benzines és megszokott dízel kivitelben egyaránt elérhető, előbbi automata váltóval is kapható, míg akár 1 és 1.1 tonnát is vontat, így mezőgazdasági és áruszállítási munkákra is alkalmas.

Belsőre sem fukarkodott a gyártó, többféle csomagban elérhető, de alapfelszereltségként érkezik: a beépített a teljesen digitális műszerfali óracsoport, 8 colos multimédia kijelző, SYNC 4 „infotainment” rendszer vezeték nélküli telefontükrözéssel, valamint vezetéstámogató rendszerek egész sora. Ezek az intellligens sebességhatároló tempomat, sávtartó, táblafelismerő rendszer, hátsó parkolóradar, automata fényszorokapcsolás, és “Ford Co-Pilot 360 Assist” ütközésmegelező rendszer.

A sofőrök biztonsága kiemelt szempont, a Ford Transit Courier platina minősítést kapott Euro NCAP tesztjén, ami lényegében a haszongépjárműnek adható legmagasabb biztonsági értékelés nemzetközileg.

Az új modell már kapható a hazai kínálatban is, listaáron 7.8m forint, míg további, jelentős (akár 1m Ft) árkedvezmények is elérhetőek a Ford márkakereskedések akciói során. Egy személyes találkozást megér az autó, ideális partner, aki garantáltan kész a munkára, még az idei szezon előtt!

(x)

Címlapkép forrása: Egyéb
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31