Kerekasztal a szakmai gyakorlatról

agrarszektor.hu
A Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kara 2010. november 25-én kerekasztal konferenciát szervez a szakmai elvárásoknak megfelelő képzésről.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A kerekasztalnál az intézmény részéről szakonként a vezető oktatók, a szakma részéről pedig a mérnöki félév kapcsán partner vállalatok képviselői vesznek részt. A rendezvény célja, hogy áttekintsék és értékeljék az MKK alapképzési (BSc) szakjaihoz kapcsolódó gyakorlati félévek megszervezése és végrehajtása során szerzett tapasztalatokat, hogy a gödöllői végzett hallgatók a vállalati elvárásoknak minél nagyobb mértékben megfelelhessenek.

A rendezvényt követően kerül sor a “TUDÓS TANÁRAINK" emléktábla avatására, amellyel a 60 éves gödöllői agrárképzés kiemelkedő tanárainak állít emléket a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar.

A kerekasztal konferenciára várnak minden az agrároktatás, a gyakorlati képzés, a vállalati igények kapcsán hasznos tapasztalattal és véleménnyel rendelkező szakembert, oktatót. A részvételi szándékot a kar honlapján lévő regisztrációs űrlap kitöltésével jelezhetik az érdeklődők (www.mkk.szie.hu), valamint tájékoztatást kérhetnek a Kar Dékáni Titkárságán (28/522-005).

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?