Sikeres magyar részvétel az Agromalim Expón

agrarszektor.hu
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) szervezésében 22 magyar kis- és középvállalkozás vett részt az aradi Agromalim Expón, ahol összesen 85 ezer euró értékű üzletet kötöttek, a megkeresések alapján pedig további 320 ezer eurónyira számítanak egy éven belül.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

AGROMALIM
Helyszín: Aradi Kiállítási Központ, Arad, Románia

Tematika: élelmiszerek, italáruk, mezőgazdasági termékek és berendezések, mezőgazdasági gépek és felszerelések, kertészeti eszközök és felszerelések, technológiai berendezések, takarmányok, szolgáltatások, csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák, élőállatok

Szeptember 6-9. között, immár 23. alkalommal került megrendezésre a nyugat-romániai, szerb és magyar határ menti régiók legjelentősebb mezőgazdasági, élelmiszeripari és csomagolástechnikai rendezvénye. A HITA kínálta kedvezményes megjelenés lehetőségével a várakozásokat meghaladó mértékben 22 magyar vállalkozás élt, standjaikat közel 5000 látogató kereste fel, míg az érdemi tárgyalások száma meghaladta a hétszázat. Ezek alapján a helyszínen megkötött 85 ezer euró összértékű üzleteken túl a résztvevők további 320 ezer euróra számítanak az elkövetkezendő egy éves időszakon belül.

Az Agromalim Nyugat-Románia legnagyobb tradíciókkal rendelkező szakkiállítása, idén 230-nál is több kiállító vett rajta részt. A kiállítók túlnyomó része romániai székhelyű cég, de komoly hányadot képviselnek a rendszeresen megjelenő magyar vállalkozások is. Utóbbiak számára idén a HITA biztosított kedvezményes megjelenési lehetőséget a területdíj és az ehhez kapcsolódó egyéb költségek átvállalásával.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?