Hétvégén rendezik a Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítását

MTI
Pénteken indul az állati seregszemle.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

A Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítása kezdődik pénteken Kaposváron. A szakma képviselőit és a közönséget immár hetedik alkalommal otthont adó Kaposvári Egyetemen.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében csaknem 150 kiállító mutatkozik be a Kaposvári Állattenyésztési Napokon, amelynek érdekessége, hogy az idén már csütörtökön - a nulladik napon - is várják a szakembereket egy sertésfórumra, amit egy országos rendezvénysorozat utolsó állomásaként a somogyi megyeszékhelyen tartanak meg.

A tájékoztatás alapján a rendezvényt pénteken a tervek szerint Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter nyitja meg, majd egy takarmányozási nemzetközi szimpóziummal, gépesítési konferenciával, tenyészállat-bemutatókkal folytatódnak a szakmai programok.

Szombaton a fajtabemutatók és a lótenyésztési és lovas konferencia mellett a vadgazdálkodási és gasztronómiai programoké lesz a főszerep. Az elejtett vadnak tiszteletet adó Hubertus misét vadételfőző bajnokság, trófea- és solymászbemutató, természetfotó kiállítás követi.

A közönségprogramok sorában lesznek továbbá lovas programok, kézművesvásár, pónilovaglás, patkolókovács bemutató és kisállatsimogató. Az egészséges életmódot népszerűsítő Magyar Ízek utcája ezúttal is minden bizonnyal sok érdeklődőt vonz, csakúgy mint a rendezvény vasárnapi zárónapján a kicsik és nagyok körében egyaránt kedvelt malacfogó verseny.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?