Tisztújítást tartott a legnagyobb baromfis szervezet

agrarszektor.hu
A következő három évre választott küldötteket és elnökséget a Baromfi Termék Tanács (BTT) május 8-i tisztújító küldöttgyűlése, amely a jelenlegi szabályozási környezethet igazította a BTT alapszabályát és újabb három éves elnöki megbízást adott Csorbai Attilának, a szervezet eddigi elnök-igazgatójának. A BTT új elnöksége várhatóan május végén tartja első ülését, ahol többek között a BTT idei marketingtevékenységéről szóló döntés is megszülethet.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Huszonhét fős új elnökséget választott május 8-án megtartott tisztújító küldöttgyűlésén a BTT, az elnöki feladatok ellátásával pedig újabb három évre az eddigi elnök Csorbai Attilát bízták meg - áll a terméktanács közleményében. A szervezet elnökségében huszonöt ágazati szereplő kapott helyett, mellettük az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület képviselője és Csorbai Attila foglal helyet a testületben.

A küldöttgyűlés döntött arról, hogy működőképességének fenntartása érdekében nyolcvan főre csökkenti a jövőben a terméktanácsi küldöttek létszámát. Egyúttal módosította a szervezet alapszabályát is, amelyre annak érdekében volt szükség, hogy a dokumentum igazodjon a jelenlegi jogszabályi környezethez.

A BTT új elnöksége várhatóan május végén tartja első ülését. Ezen a tervek szerint szó lesz többek között a Magyar Baromfi Védjegy idei reklámkampányáról, illetve döntés születhet arról is, hogy az ez évi marketingtevékenységet mely vállalkozás bonyolíthatja le.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?