Kósa Lajoshoz igazol a sertésprogramért felelős megbízott

agrarszektor.hu
Horváth István fideszes képviselő lesz Kósa Lajos megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter egyik államtitkára. Horváth eddig a kormány sertésprogramjának felügyelője volt.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Horváth István fideszes országgyűlési képviselő lesz a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztérium egyik államtitkára - tudta meg az Origo. Horváth István 2006-tól Szekszárd polgármestere volt, és egyben országgyűlési képviselő. 2010. május 14-től a mezőgazdasági bizottság alelnöke, 2013 februárjától pedig miniszteri megbízottként a kormány sertésprogramjának felügyelője. Horváth István a Magyarországi Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetségének (MSTSZ) elnöki posztját is betölti.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?