Sertéshorror a 61-es főúton: hatalmas baleset történt

MTI
Oldalára borult egy sertésszállító kamion a 61-es főúton, a taszári körforgalomnál hétfőn, és nyolcvannégy állat elpusztult - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-t.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Török Sándor elmondta: személyi sérülés nem történt. A jármű 190 sertést szállított, a kaposvári hivatásos tűzoltók mentesítő kamionba terelték át a balesetet túlélő állatokat, munkájukat állatorvosok és a kaposvári önkéntes tűzoltók, a Kötél Egyesület tagjai segítették.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A megyei katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a műszaki mentés négy és fél órán át tartott. A tűzoltók az állatok elszállítása után kerekeire állították a felborult kamiont és megszüntették a forgalmi akadályt.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?