72 kilós halóriást fogtak Baranyában: keményen megküzdöttek a kapitális állattal

agrarszektor.hu
Egy 72 kilogrammos, 210 centiméter hosszú harcsát fogott ki a merenyei horgásztóból két férfi. A kapitális halat egy tenyeres kárásszal sikerült horogra akasztaniuk a horgászoknak, majd 30-40 percig fárasztottak az állatot a partra húzás előtt. Miután lefotózták a kapitális állatot, visszaengedték a tóba.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

Hatalmas, 72 kilogrammos, és 210 centiméter hosszú harcsát fogott ki a Baranya megyében található merenyei horgásztóból két szigetvári férfi - írja az Infostart a bama.hu-ra hivatkozva. Az egyik férfi a megyei hírportálnak elmondta, hogy korábban is fogtak már nagy méretű, 30-40 kilós halakat, ám most egy jóval nagyobb példány akadt a horgukra.

Egy sekélyebb részen tartózkodtak, amikor az állat ráharapott a tenyeres kárászra. A két férfi elmondása szerint a halnak erős húzása volt, így számítottak rá, hogy nagy hallal van dolguk. A fárasztás 30-40 percig tartott, mire partra tudták húzni a kapitális állatot. Miután kép készült a szép zsákmányról, visszaengedték a tóba.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?