Óriási mázli: kifogták Magyarország második legnagyobb harcsáját

Óriási mázli: kifogták Magyarország második legnagyobb harcsáját

agrarszektor.hu
A napokban kifogták Magyarország második legnagyobb harcsáját. A kapitális hal 111 kilogrammos, hossza pedig a szájától a farokuszonyig 251 centiméter.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A 14 hektáros nemesnádudvari Tőzeges-tavon május 30-án kifogták Magyarország második legnagyobb harcsáját - írja a pecaverzum.hu. Kiss Ferenc elmondása szerint a harcsa, amit kifogott, a szájától a farokuszonyig 251 centiméter volt, és 111 kilogramm.

Szerintem az én életemben még egy ilyen nem lesz, és lehet, hogy nem is látok már ekkorát. Ilyen nincs. Ilyen nincs. Ez lehetetlen. A mai napig ott állunk, hogy ez meg se történt

- fogalmazott a tógazda, hozzátéve, hogy azért jobb lett volna, ha nem ő dönti meg a tórekordot, hanem egy horgász.

 Visszaengedtük, de nem biztos, hogy jó ötlet volt, mert ezek nagyon sok halat fogyasztanak. Már rájöttem, hogy az ekkora harcsák ilyen vizekben nem kicsi károkat okoznak. Tettünk bele korábban gyönyörű, tenyeres sügéreket több millió forintért, és két hét alatt kiették az egészet

- árulta el Kiss Ferenc, aki nem tervezi, hogy bejelenti a fogást a Magyar Országos Horgász Szövetség rekordlistájára. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 20. 13:28