Óriási mázli: kifogták Magyarország második legnagyobb harcsáját

Óriási mázli: kifogták Magyarország második legnagyobb harcsáját

agrarszektor.hu
A napokban kifogták Magyarország második legnagyobb harcsáját. A kapitális hal 111 kilogrammos, hossza pedig a szájától a farokuszonyig 251 centiméter.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

A 14 hektáros nemesnádudvari Tőzeges-tavon május 30-án kifogták Magyarország második legnagyobb harcsáját - írja a pecaverzum.hu. Kiss Ferenc elmondása szerint a harcsa, amit kifogott, a szájától a farokuszonyig 251 centiméter volt, és 111 kilogramm.

Szerintem az én életemben még egy ilyen nem lesz, és lehet, hogy nem is látok már ekkorát. Ilyen nincs. Ilyen nincs. Ez lehetetlen. A mai napig ott állunk, hogy ez meg se történt

- fogalmazott a tógazda, hozzátéve, hogy azért jobb lett volna, ha nem ő dönti meg a tórekordot, hanem egy horgász.

 Visszaengedtük, de nem biztos, hogy jó ötlet volt, mert ezek nagyon sok halat fogyasztanak. Már rájöttem, hogy az ekkora harcsák ilyen vizekben nem kicsi károkat okoznak. Tettünk bele korábban gyönyörű, tenyeres sügéreket több millió forintért, és két hét alatt kiették az egészet

- árulta el Kiss Ferenc, aki nem tervezi, hogy bejelenti a fogást a Magyar Országos Horgász Szövetség rekordlistájára. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. szeptember 25. 05:59