Döntött a hivatal: még egy évig elvégezhető az online járványvédelmi képzés

agrarszektor.hu
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) további egy évvel meghosszabbította az afrikai sertéspestissel (ASP) kapcsolatos online járványvédelmi képzést.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

2019. január 14-e és december 2-a között 10084-en éltek az online elvégezhető ASP járványvédelmi képzéssel a NÉBIH tájékoztatása szerint. A hivatal a képzést az Országos Magyar Vadászati Védegylet kezdeményezésére tette online is elvégezhetővé, és ebben a formában teljesíthető a vizsga is, derült ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) honlapján megjelent közleményből.

A fejlesztés előzménye, hogy a Védegylet 2018 őszén javasolta a hivatalnak a vonatkozó rendelkezések által előírt képzés és vizsga átültetését elektronikus (e-learning) felületre. Ennek oka az volt, hogy több területi vadászszövetség jelezte: az oktatások a szervezők számára idő- és forrásigényesek voltak, adminisztrációs terhet, a képzésben résztvevők számára pedig általában munkaidőben többletelfoglaltságot jelentettek.

Kép forrása: Getty Images

A képzés elvégzésére eredetileg 2019. december 13-áig lett volna lehetőség, azonban a körülményekre való tekintettel a NÉBIH további egy évig, 2020. december 15-éig működteti a rendszert, így minden érdeklődő a számára megfelelő időpontban, otthonról is elvégezheti az interneten.

A járványvédelmi képzésre regisztrálni, valamint a képzést megkezdeni ezen a linken lehet.

A regisztrációhoz és a rendszer használatához szükséges egyéb információk itt érhetőek el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?