2023. február 5. vasárnap Ágota, Ingrid

Horror a disznófarmon: sokkoló véget ért a gazda élete

agrarszektor.hu
A saját disznói falták fel azt a lengyel gazdát, aki még szilveszterkor tűnt el az alsó-sziléziai Osziek faluban. A férfit december 31-én látták utoljára, a holttestére, pontosabban a maradványaira azonban csak nyolc nappal később találtak rá. Sokan arra gyanakszanak, hogy a férfi szívrohamot kapott, és ezután kóstolhatták meg az arra kószáló sertések.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Szilveszterkor tűnt el egy 72 éves lengyel gazda az alsó-sziléziai Osziek faluban - írja az Index. A férfit utoljára december 31-én látták, miközben a kútja felé ballagott, azonban csak nyolc nappal később találtak rá holttestére - pontosabban nem is holttestére, hanem maradványaira, mivel a lubini ügyészség közleménye szerint nem tudni konkrétan mikor, de valamikor december 31 és január 8 között az áldozatot disznók falták fel. A szomszédok arra gyanakszanak, hogy a férfi elájulhatott, vagy szívrohamot kaphatott, és ezután kóstolhatták meg a szabadon bóklászó sertések.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?