Ez a módszer tényleg működik: így védekezz a dió legveszélyesebb kártevője ellen

Ez a módszer tényleg működik: így védekezz a dió legveszélyesebb kártevője ellen

agrarszektor.hu
A Nébih szükséghelyzeti engedélyt adott ki országosan a Coragen 20 SC (200 g/l klórantraniliprol) inszekticid esetében dió kultúrában almamoly és nyugati dióburok-fúrólégy ellen, földi gépes kijuttatással. A kijuttatás 2021. július 1-től 2021. október 28-ig lehetséges.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A kezeléseket előrejelzés alapján maximum 2 alkalommal 0,175-0,2 l/ha dózisban 600-1000 l/ha permetlével kell elvégezni. Az előírás szerinti felhasználás esetén élelmezés-egészségügyi várakozási idő 21 nap a dióban - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?