Óriási mázlija volt a horgásznak: kifogta a Balaton legnagyobb pontyát

Óriási mázlija volt a horgásznak: kifogta a Balaton legnagyobb pontyát

agrarszektor.hu
Március 16-án hihetetlen szerencséje volt egy horgásznak Fonyódon: a hajnali órákban besétálós, dobós módszerrel sikeresen kifogta az új hivatalos balatoni rekordpontyot. A horgász elmondása szerint a fárasztás megközelítőleg negyed óráig tartott.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Facebook-posztban adott hírt róla, hogy Fonyódon megdőlt az idei balatoni pontyrekord. Mint írták, Török Mihály horgásztársuk besétálós, dobós módszert alkalmazva sikeresen megakasztotta, majd partra terelte a halóriást a fonyódi szabadstrandon.

A posztból az is kiderült, hogy a fantasztikus tőpontyot 34,8 kg-os tömeggel mérlegelték a helyszínen a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. kollégái. A horgász elmondása alapján a hal lassú húzós kapással jelentkezett a dobós módszerrel bejuttatott végszereléken felkínált 1 darab 24 mm-es banános-krilles bojlira. A fárasztás megközelítőleg 15 percig tartott.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?