2019. november 12. kedd Jónás, Renátó

Hírek - Állat

72 kilós halóriást fogtak Baranyában: keményen megküzdöttek a kapitális állattal

Egy 72 kilogrammos, 210 centiméter hosszú harcsát fogott ki a merenyei horgásztóból két férfi. A kapitális halat egy tenyeres kárásszal sikerült horogra akasztaniuk a horgászoknak, majd 30-40 percig fárasztottak az állatot a partra húzás előtt. Miután lefotózták a kapitális állatot, visszaengedték a tóba.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Hatalmas, 72 kilogrammos, és 210 centiméter hosszú harcsát fogott ki a Baranya megyében található merenyei horgásztóból két szigetvári férfi - írja az Infostart a bama.hu-ra hivatkozva. Az egyik férfi a megyei hírportálnak elmondta, hogy korábban is fogtak már nagy méretű, 30-40 kilós halakat, ám most egy jóval nagyobb példány akadt a horgukra.

Egy sekélyebb részen tartózkodtak, amikor az állat ráharapott a tenyeres kárászra. A két férfi elmondása szerint a halnak erős húzása volt, így számítottak rá, hogy nagy hallal van dolguk. A fárasztás 30-40 percig tartott, mire partra tudták húzni a kapitális állatot. Miután kép készült a szép zsákmányról, visszaengedték a tóba.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu