2021. május 11. kedd Ferenc

Hírek - Állat

Kerekasztal a szakmai gyakorlatról

A Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kara 2010. november 25-én kerekasztal konferenciát szervez a szakmai elvárásoknak megfelelő képzésről.
 
 

A kerekasztalnál az intézmény részéről szakonként a vezető oktatók, a szakma részéről pedig a mérnöki félév kapcsán partner vállalatok képviselői vesznek részt. A rendezvény célja, hogy áttekintsék és értékeljék az MKK alapképzési (BSc) szakjaihoz kapcsolódó gyakorlati félévek megszervezése és végrehajtása során szerzett tapasztalatokat, hogy a gödöllői végzett hallgatók a vállalati elvárásoknak minél nagyobb mértékben megfelelhessenek.

A rendezvényt követően kerül sor a “TUDÓS TANÁRAINK” emléktábla avatására, amellyel a 60 éves gödöllői agrárképzés kiemelkedő tanárainak állít emléket a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar.

A kerekasztal konferenciára várnak minden az agrároktatás, a gyakorlati képzés, a vállalati igények kapcsán hasznos tapasztalattal és véleménnyel rendelkező szakembert, oktatót. A részvételi szándékot a kar honlapján lévő regisztrációs űrlap kitöltésével jelezhetik az érdeklődők (www.mkk.szie.hu), valamint tájékoztatást kérhetnek a Kar Dékáni Titkárságán (28/522-005).

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu