Szinte elsüllyedtek a tehenek a hatalmas hóban (videó)

agrarszektor.hu
Szinte elsüllyedtek a hatalmas hóban a szarvasmarhák egy ausztriai videófelvétel tanúsága szerint. A súlyos időjárási körülményekről egy osztrák tejüzem osztott meg videóinformációkat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A napokban olyan videót posztolt közösségi oldalára egy osztrák tejüzem, amelyen a gazdaság teheneinek rendkívül vastag hórétegben kellett gázolniuk - írja a www.farminguk.com. A szomszédos országban hetek óta súlyosak az időjárási körülmények, amelyek a felvételek sherint a használlatokat is megviselik.

Kemény tél és erős havazás sújtotta Európa nagy részét január második hetében. Németországban és Ausztriában hét ember halt meg a szélsőséges körülmények miatt, ezzel szemben az Egyesült Királyságban viszonylag enyhe az idei tél.

A szarvasmarhákról szóló videót posztoló üzem Salzburgtól északra található, 1200 méteres tengerszint feletti magasságban. Az előrejelzések szerint a zord időjárás az elkövetkező napokban is folytatódhat. A közzétett videót a közelmúltig több mint 270 ezren nézték meg. 

A hóban gázoló tehenekről az alábbi videót készítette az üzem: 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?