2020. október 29. csütörtök Nárcisz

Hírek - Állat

Több mint 22 milliárd a baromfitartóknak

Több mint 200 baromfitartó kérelmét bírálta el pozitívan a Miniszterelnökség, akik így 22,6 milliárd forint értékben korszerűsíthetik állattartó ttelepeiket. Az utóbbi hetekben mintegy 77 milliárd forintot kaptak összesen az állattartók, a kérelmek elbírálása azonban még nem fejeződött be.
 
 

Első körben összesen 207 darab baromfitartó kérelmét bírálta el pozitívan a Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési Programban - áll a tárca közleményében. A tárca a jelentős túligénylés miatt 20 milliárd forintról 22,6 millird forintra növelte az eredetileg elkülönített keretet. A beérkezett kérelmek elbírálása és értékelése még nem fejeződött be, illetve a benyújtott kifogások elbírálása sem zárult még le. 

A mostani döntéssel a Miniszterelnökség az elmúlt hetekben mintegy 77 milliárd forint, állattartókat érintő beruházási forrás odaítéléséről döntött a sertés-, a szarvasmarha- és a baromfiágazatban. A nyertes pályázók kérelmei ügyfélkapujukon hamarosan a „jóváhagyott” státuszba kerülnek, és a támogatói okiratokat elektronikus úton folyamatosan kapják meg.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu