Vállalkozás | 2020. december 17. 16:00
A Magyar Bor Akadémia idén is megválasztotta az év borászát
A Szent István Egyetem élelmiszermérnöke lett az év borásza.
A Szent István Egyetem élelmiszermérnöke lett az év borásza.
Átadták a díjat
Tíz kategóriában versenyeztek a jelöltek.

A finomított cukor kerülése egyre inkább a figyelem középpontjába kerül az egészségtudatos táplálkozásban.
Az agrárexport értéke 7,4 százalékkal mérséklődött, az import lényegében változatlan maradt, így az egyenleg 32 százalékkal gyengült.
A késő ősz és a kora tavasz - amikor a fákon nincs lomb - ezek az ideális időszakai a szabad gyökerű gyümölcsfa oltványok ültetésére.
Érkeznek a támogatói okiratok, jelentős beruházások pörgethetik fel az agráriumot és az élelmiszeripart.
Több olyan évelő növény is van, mely nálunk ugyan egynyári, pedig akár át is teleltethetnénk őket.