Fontos hírek jöttek az itthon kapható halakról: ezt jó, ha mindenki tudja
A nehézségek ellenére idén is biztosított a magas minőség a karácsonyi halkínálatban.
A nehézségek ellenére idén is biztosított a magas minőség a karácsonyi halkínálatban.
A karácsonyi szezonra bőséges, jó minőségű halkínálattal készülnek a magyar haltermelők, változatlan árakon.
A feldolgozott halak szempontjából az afrikai harcsát keresik leginkább a magyar vásárlók.
A hazai haltermelésben a ponty a meghatározó faj, az intenzív akvakultúrában termelt étkezési hal 94 százalékát azonban egy másik faj teszi ki.
Jön a karácsonyi szezon, egyre több magyar választja a halat az ünnepi étkezéshez.
Méregdrága lesz idén a halászlé, a rántott ponty, érik a karácsonyi drágulás Magyarországon.
Nem semmi!
Kiemelt fontosságú a horgászok és a haltermelők támogatása.
Semmi sem stimmelt idén.
Dinamikusan nő az afrikai harcsa termelt mennyisége hazánkban.
Már térképen is kereshetőek a karácsonyi halárusító pontok.
A MA-HAL arra kéri a vásárlókat, vegyék meg időben a karácsonyi alapanyagokat.
Az európai kontinensdöntőn Norvégia győzött, a magyar csapat a kilencedik lett.
A ponty és az afrikai harcsa mellett a pisztráng termelése érdemel még említést.
Térképen kereshetőek a karácsonyi halárusító pontok.

Az alkohol fontos ipari alapanyag, mely igen sokféle mezőgazdasági termékből vagy melléktermékből indulhat.
Van pár olyan, nálunk egyelőre nem túl elterjedt faj, mely a tél folyamán még fejlődni is képesek a kertben.
Télen ezért is vásárolunk több déligyümölcsöt, mert nálunk nincs termő-szezonja éppen semminek.
A termelők gazdaságosan, a környezetet és az egészséget kímélő fajtákat termeszthetnek.
Tuti recept sajnos nincs, de a technológiában és a talajéletben még lehetnek tartalékok.
Veszélybe került a világ egyik legfontosabb növényi fehérjeforrása. Most összefogtak a megmentéséért.