Katasztrófa is lehet a borkészítés vége: így előzhető meg a baj
Figyelmeztetik a borászokat: az erjedés során keletkező mustgáz veszélyes lehet!
Figyelmeztetik a borászokat: az erjedés során keletkező mustgáz veszélyes lehet!
Közösen fejleszti a pálinkaszektort a MATE és a Pálinka Nemzeti Tanács.
Új tanulmány jelent meg a kínai sörkészítésről.
A mustgázmérgezés veszélyére figyelmeztet az OKF.
Egyre népszerűbb a magyarok körében az almabor.
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
Meglepő dolgot tapasztaltak a kutatók.
A mustgázzal telített pincék veszélyeire figyelmeztetett a katasztrófavédelem.
Immáron pezsgőt is készítenek Badacsonyban.
Komoly veszélyt jelent a mustgáz.
Április elejétől kapható a sörkülönlegesség.
Így kerülheted el az otthoni párlat-baleseteket.
Pedig egyszerű lenne a megelőzés.
Most mindenre fény derül.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A gazdasági helyzet, a fogyasztói tudatosság növekedése és az egészséges életmód iránti igény együttesen formálják át a húsfogyasztási szokásokat Magyarországon.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.