Itt az új támogatás: milliárdokat kaphatnak ezek a gazdaságok
A rövid ellátási lánc támogatása erősíti a helyi gazdaságot, a fenntarthatóságot és a termelők-piac kapcsolatát.
A rövid ellátási lánc támogatása erősíti a helyi gazdaságot, a fenntarthatóságot és a termelők-piac kapcsolatát.
Az év végi ünnepi időszakban is érdemes odafigyelni a megfelelő, változatos zöldségfogyasztásra.
Nem akármilyen állattal tarol a magyar gazda: itthon és külföldön is sokan keresik
Terített asztallal érkezett meg az ősz: a helyi szezonális élelmiszer egészséges és környezetbarát választás.
Innovatív védjeggyel ismerik el a helyi termékeket kínáló szolgáltatókat, még mindig lehet jelentkezni.
Közel 30 településen működnek már olyan bevásárló közösségek, amelyek számára a helyben megtermelt élelmiszerek beszerzése, a közeli gazdálkodók támogatása és a környezet védelme egyaránt fontos szempont.
A magyarok többsége hajlandó többet fizetni a hazaiért.
Ghána nem adna több kakaóbabot Svájcnak, inkább otthon gyártanának csokoládét.
Unokák rendelhetnek helyi zöldségeket a nagyszüleiknek egy új kezdeményezésben.
Állagát és ízét tekintve is sokkal jobb a külföldi importált fajtáknál.
Kihirdették a szigorítást tartalmazó román törvényt.

A móri borász elmondása szerint rendkívül drágán termelnek az ágazat szereplői, miközben folyamatosan szűkül a piacuk.
A modern kor kedvencei között egyre több olyan fajjal találkozhatunk, amelyeket a világ más tájain elsősorban gazdasági haszonállatként tartanak.
A sütőtök nem csupán egyetlen növényt jelent, hanem a tökfélék családjának több faját és azok számos nemesített változatát foglalja magába.
A Cashtag mai műsorából kiderül, hogy az űrhajósok esznek-e finomabb ételeket vagy a túlélő üzemmódban élő egyetemisták?
Lengyelország mezőgazdasága gyökeres átalakuláson ment keresztül a legutóbbi ötven évben.
A Kék-Fehér-Szív segítségével az egészség a farmtól az asztalig tart – ízletes, tápláló ételeket garantálva, amelyek jobbak az embereknek és kevésbé terhelik a környezetet.