
Élelmiszer
Lassan vége a magyar krumplinak is - teret hódít az import az országban
Évről évre egyre kevesebb étkezési- és vetőburgonyát termesztenek Magyarországon.
Nincs ilyen címke.
Évről évre egyre kevesebb étkezési- és vetőburgonyát termesztenek Magyarországon.
Egy 40 méter magas, 1000 négyzetméter területtel, 7000 négyzetméter beépített technológiával rendelkező üzemet létesített a Vitafort Dabason.
A rendszeres metszések a termőegyensúlyt szolgálják, ám ha ennek gyakorisága nem elegendő, akkor néha nagyobb beavatkozások szükségesek.
A cseh mezőgazdasági miniszter szerint az Európai Bizottság többet is tehetne ebben az ügyben.
Már kapható a szibériai rozs és a kövön őrölt hajdinaliszt a hazai pékségekben, de az ősgabonákból készült termékek is egyre népszerűbbek.
Minden a felkészítésen és a karbantartáson múlik. Készítse fel a gépét, hogy mindig tökéletes legyen a szezonokban!