Őrület, ami a kenyérrel történik Magyarországon: ehhez jó lesz hozzászokni
Egyre kevesebb kenyeret esznek drágábban az emberek Magyarországon, és nem látni, hogy hol a vége.
Egyre kevesebb kenyeret esznek drágábban az emberek Magyarországon, és nem látni, hogy hol a vége.
Az Agrárminisztérium bemutatta a Magyar élelmiszerkönyv honlapját, amely komoly segítséget nyújthat bárkinek.
Óriási potenciál rejlik a rozsban, de a magyarok egyelőre még kevésbé keresik az ebből készült kenyereket.
Rengeteg kenyeret fogyasztanak a magyarok hetente.
Roland gazdával beszélgetett az Agrárszektor.
November közepén a rozskenyérkészítésé a főszerep
Drasztikusan változik meg a termékek összetevőinek aránya.

Aggodalom lett urrá a hazai szántóföldeken a durva aszály és a kiszámíthatatlan időjárás miatt.
Fontos fejlesztések valósulhatnak meg, de a nagyobb hozzáadott értéket jelentő növények termelése lehetne az igazi kitörési pont.
2025-ben olyan sebességgel indult meg a tojás drágulása Magyarországon, hogy azt nem csupán a termelők, hanem a fogyasztók is napról napra érzik.
Rendeletben jelentette be a kormány a hitelmoratóriumot az adósok bizonyos körének.
Az állat- és növénybetegségek okozta nyomás mellett óriási kihívás Magyarországon a dolgozni tudó és akaró munkaerő hiánya is.
A 2025-ös GOSZ-VSZT-NAK Kukorica Posztregisztrációs kísérletekben újra élen a KWS OLTENIO! A köztermesztés számára legfontosabb éréscsoportban (korai csoport - FAO 300-399) idén ezüstéremmel gyarapodott az éremtáblázat!
A 2025-ös nyár egy olyan vihart és jégesőt hozott hazánk északkeleti szegletében, ami sok gazda életében fordulatot jelentett.