Meghódítja Magyarországot ez a szalámi: egyre többen csapnak le rá
A Nemzeti Parkban készülő felvágottak nemcsak különlegesek, hanem egészségesek is.
A Nemzeti Parkban készülő felvágottak nemcsak különlegesek, hanem egészségesek is.
Most végre kiderülhet, hogy mi az oka annak, hogy drágábbak a Pick szalámik itthon, mint a németeknél.
Egészségvédő hatású sonkák, kolbászok és szalámik fejlesztésébe kezdtek Debrecenben.
A szakemberek attól tartanak, hogy a gyengébb minőségű húskészítmények felé fordulhatnak a magyar fogyasztók.
Az új szalámiüzem építését a gyártó termékei iránti megnövekedett kereslet indokolta.
Lezárult a Pick és a Szegedi Tudományegyetem közös projektje.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
Új kutatások célja, hogy a hiányzó információk révén jobban megértsük az ökoszisztémák változásainak globális hatásait.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.