Átvizsgálják az egész Dunát: jobb, ha mindenki tudja, mi történik
A Dunában élő tokfélék élőhelyeinek feltérképezésében vesz részt a Széchenyi István Egyetem.
A Dunában élő tokfélék élőhelyeinek feltérképezésében vesz részt a Széchenyi István Egyetem.
Megjelent az Agro Napló októberi száma.
Tájfajta paradicsomok Magyarország kiválóságai között.
A fejlesztések 4,2 milliárd forint támogatással valósulhattak meg.
Városzöldítő barnamezők az egészséges környezetért.
Te megkóstolnád?
Tíz éven belül a térség legjobbjai akarnak lenni.
Új korszak kezdődik a magyar agrár-felsőoktatásban.
Komoly átalakulás jön.
Gyógynövényismerő- és felhasználó képzés indul a SZIE-n januárban.
Megnövekedett a környezetben valóban jelen lévő mikroműanyagok koncentrációja.
A Szent István Egyetem élelmiszermérnöke lett az év borásza.
Úgynevezett okos tojást tojó tyúkokat nevelnek az Egyetemen.
A talajművelési gyakorlat módosíthatja a szőlő alatti mikroszkopikus élővilágot.
A szabadalmakat a SZIE és a Blue Seven Group Zrt. közösen fejlesztették.
A körforgásos gazdaság nem létezhet a biohulladékok helyi hasznosítása nélkül.
Az egyetem ismét meghirdette a két féléves Gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzést.
Vízágyas matracok és modern fejőrobotok szolgálják majd a tehenek kényelmét.
A hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a SZIE szakemberei.
A töppesztéssel készülő szalmaborokkal kivédhetőek a klímaváltozás hatásai.

A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.
A hatékonyságot növelő funkciókról nem, a kényelmi opciókról viszont hajlandóak lemondani a magyar gazdák.