Ismét módosulhat az erdőtörvény

agrarszektor.hu
Mivel a 2009-ben hatályba lépett erdőtörvény részleteinek megvalósítása sok esetben korlátokba ütközött, nem kizárt, hogy jövőre módosítani kell a szabályozást - írja a Napi Gazdaság.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Vajai László, a Vidékfejlesztési Minisztérium erdészeti, halászati és vadászati főosztályának vezetője 2011 második félévére jelezte a jogszabály módosítását, és ezzel összefüggésben a vadászati törvényét is.

A tárca elsősorban az erdőtelepítéshez kötődő eljárásokat egyszerűsítené. A szabályok megvalósításában a pénzhiány is gondot okozott, de amint lesz forrás, feláll a törvény betartására hivatott ellenőrző hatóság is. Bognár Lajos, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal elnöke a Napi Gazdaságnak azt mondta: jövőre 2,5-3 milliárd forint forrás lesz az erdőgazdálkodásra.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?