Október első hetében zajlik a XV. Erdők Hete

agrarszektor.hu
Az Országos Erdészeti Egyesület 1996 óta indít programokat családok, gyerekek számára, hogy megismertessék és megszerettessék velük a magyar erdőket. Idén ünneplik fennállásuk 160. évfordulóját.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

2010. október 3.és 9. között számos helyszínen, rengeteg rendezvénnyel, erdei iskolával, ökoturisztikai programmal, futóversennyel, terepi mikroszkópos vizsgálattal, kézműves foglalkozásokkal várják az érdeklődőket országszerte - írja a kormány.hu

A kezdeményezés összhangban áll az ENSZ által 2011-re meghirdetett Erdők Nemzetközi Éve mozgalom üzenetével, miszerint meg kell ismernünk az erdőket, azok élővilágát, és szorgalmazni kell a fenntartható erdőgazdálkodást.

A nyitóeseményre szeptember 30-án kerül sor a Nógrád megyei Katalinpusztán, itt kerülnek átadásra többek közt a nagyközönség számára az Ipoly Erdő Zrt. uniós támogatású, legújabb ökoturisztikai fejlesztései.

A XV. Erdők Hete programjáról itt olvashatnak bővebben.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?