Október első hetében zajlik a XV. Erdők Hete

agrarszektor.hu
Az Országos Erdészeti Egyesület 1996 óta indít programokat családok, gyerekek számára, hogy megismertessék és megszerettessék velük a magyar erdőket. Idén ünneplik fennállásuk 160. évfordulóját.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

2010. október 3.és 9. között számos helyszínen, rengeteg rendezvénnyel, erdei iskolával, ökoturisztikai programmal, futóversennyel, terepi mikroszkópos vizsgálattal, kézműves foglalkozásokkal várják az érdeklődőket országszerte - írja a kormány.hu

A kezdeményezés összhangban áll az ENSZ által 2011-re meghirdetett Erdők Nemzetközi Éve mozgalom üzenetével, miszerint meg kell ismernünk az erdőket, azok élővilágát, és szorgalmazni kell a fenntartható erdőgazdálkodást.

A nyitóeseményre szeptember 30-án kerül sor a Nógrád megyei Katalinpusztán, itt kerülnek átadásra többek közt a nagyközönség számára az Ipoly Erdő Zrt. uniós támogatású, legújabb ökoturisztikai fejlesztései.

A XV. Erdők Hete programjáról itt olvashatnak bővebben.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?