Lekapcsolják a szemét élelmiszereket - Látványos videó!

agrarszektor.hu
Több tonna élelmiszerterméket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a közelmúltban. A március elejétől élesben működő Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerrel (EKÁER) eddig 104 szállítmányt és 1500 tonna élelmiszert ellenőriztek. Az EKÁER-en most legnagyobb mennyiségben karfiol, mandarin és narancs akadt fenn.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A NÉBIH 65 tételnél intézkedett és 14 921 kilogramm termék azonnali megsemmisítését rendelte el. A NAV-val közös EKÁER-ellenőrzésekkor többek között 2 tonna karfiolt és több mint 12 tonna citrusgyümölcsöt (mandarint és narancsot) foglaltak le.

További 18 tételnél jelölési, vagy regisztrációs hiányosságok miatt indítottak eljárást a szakemberek. Az érintettek milliós nagyságrendű bírságokra számíthatnak.

A termékek lefoglalását az alábbi videó mutatja be:

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?