Vírusos eper az Aldiban - Az üzletlánc azonnal visszahívta a veszélyes árut

agrarszektor.hu
Veszélyes vírust találtak egy, az Aldiban árult gyorsfagyasztott eperben. A mirelit terméket az élelmiszerlánc fogyasztásra alkalmatlannak minősítette és visszahívta, mivel a vírus akut gyomor- és bélmegbetegedést okoz. A terméket bármelyik Aldi áruházba vissza lehet vinni, az árát pedig visszaadják.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Vírusos epret találtak az Aldiban egy hatósági ellenőrzéskor - írja a hvg.hu. A Sweet Valley Gyümölcskeveréket az üzletlánc fogyasztásra alkalmatlannak minősítette, ugyanis a benne található úgynevezett norovírus akut gyomor- és bélmegbetegedéseket okoz, valamint hasmenést, hányást, illetve hasi görcsöket eredményezhet. 

Az Aldi azonnali hatállyal visszahívta a terméket. A fagyasztott epret (amelynek gyártási száma 150697) bármely üzletbe vissza lehet vinni, akár blokk nélkül is, és minden esetben visszafizetik az árát.

Az Aldi hivatalos Facebook oldalán található kép a visszahívott termékről:

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?