Szinte betelt a nevezési lista - XX. Magyar Borok Útja Rallye

A nevezési zárlatot jóval megelőzően szinte betelt a XX. Magyar Borok Útja Rallye nevezési listája.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Alig egy hónap múlva indul több száz kilométeres útjára a jubileumi X. Magyar Borok Útja Rallye, mely ezúttal is a történelmi borvidékekre, a borfogyasztásra és a biztonságos, szabályszerű közlekedésre hívja fel a figyelmet. Hiába van még idő a nevezési zárlatig, szabad hely már alig akad, az eddigi nevezők között több prominens személy is megtalálható.

A hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjén megrendezendő Rallye előtti hetekben a szervezők a legapróbb részletekig megtervezik az útvonalat, a meglátogatandó borvidékeket és borászatokat, kidolgozzák az élményszerű ügyességi feladatokat, egyszóval jó előre gondoskodnak arról, hogy abban a három napban mindenki garantáltan jól érezze magát.

Hosszú évek hagyománya, hogy a biztonságos közlekedés népszerűsítésének jegyében Pintér Sándor belügyminiszter - aki korábban több alkalommal maga is részt vett a versenyen - fővédnökként tiszteli meg a rendezvényt. Mindemellett a miniszter ezúttal a legügyesebb csapatnak fővédnöki díjat is felajánl.

"Örömmel mondhatom, hogy a kiváló magyar borászokkal való évtizedes együttműködéseinknek köszönhetően körvonalazódik a Rallye útvonala. Azt már korábban elárultuk, hogy a jubileumi, XX. verseny keretein belül stílusosan több mint 20 pincészet meglátogatását tervezzük a Tokaji, Egri és Mátrai Borvidéken. Az első és második napon egészen biztosan ellátogatunk majd Tokaj és környékén a Basilicus Borkultúra Központba, a Gróf Degenfeld Szőlőbirtokra, a Harsányi Pincészethez, a Holdvölgyhöz, a Füleky Pincészethez, a Patricius Borházba, a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészethez és az Első Mádi Borház és Bisztróhoz, valamint látogatást teszünk a világörökség részét képező Gombos-hegyi Pincesoron is. Az Egri Borvidéken pedig megkóstoljuk az Ostorosborokat, továbbá, Gróf Buttler, Demeter Csaba, Vincze Béla legfinomabb borait azokkal a versenyzőkkel, akik aznap nem ülnek a kormánykerék mögé. A sofőrök sem maradnak hoppon, ők a napi befutó után, a Hunguest Grandhotel Galyában tartandó gálavacsorán pótolhatják majd be, amit napközben a közlekedésbiztonság elveinek szem előtt tartásával kénytelenek voltak elszalasztani. Persze nélkülözniük nekik sem kell, hiszen minden pincészetből magukkal vihetnek egy-egy üveg bort ajándékként. Az utolsó napi programról és a befutóról még nem rántjuk le a leplet, de annyit elárulhatunk, hogy méltó ünneplésre készülünk a Mátrai Borvidéken, kiemelten Gyöngyös városában, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk augusztus 30-án vasárnap délután" - mondta Regőci Attila, a verseny alapítója és elnöke.

Az eseményhez újabb együttműködő partnerek is csatlakoztak, amiről a szervező számolt be július végi sajtótájékoztatóján. "Büszke vagyok arra, hogy a Magyar Borok Útja Rallye vonzereje, a hazai turizmus, mezőgazdaság és gasztronómia népszerűsítésében játszott szerepe eljutott arra a szintre, hogy az ezen a területen élen járó szervezetek együttműködő partnerként szegődnek mellénk. Így a Földművelésügyi Minisztérium mellett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal is képviselteti magát a rendezvényen" - számolt be az együttműködő partnerekkel kapcsolatos részletekről Megay Róbert Péter, a rendezvényt szervező Regő Kft. tulajdonosa.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?