Döntöttek: lecserélik a csúcsvezetőket

agrarszektor.hu
Lecseréli 2020-ig elnökségi tagjai nagy részét az AGRYA - Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége. Az ütemezett tisztségviselő-váltással az elnökség zöme 35 év alatti fiatal gazdákból áll majd.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Fiatalításról döntött az AGRYA február végi éves küldöttgyűlése - áll a szervezet közleményében. A küldöttgyűlés a mostani tisztújításnál megerősítette az eddigi elnökség minden tgját, de arról is határozott, hogy 2020-ig ütemezett tisztségviselő-váltást kell végrehajtani.

A tervek szerint 2018-ban két elnökségi tagi, 2019-ben az ügyvezető elnöki, 2020-ban pedig a társelnöki pozíciókban várható személyi változás. Már a fiatalítás jegyében kapott bizalmat a küldöttektől Király Gergely (26 éves) és Barcza Balázs (32 éves) a felügyelő bizottságban, három újraválasztott tag mellett. Az elfogadott menetrend végrehajtásával 2020-ra az elnökségi tagok nagy részét 35 év alatti tisztségviselőkre cserélik le - közölte az AGRA.

MTI-fotó: Máthé Zoltán

A szervezet közleménye szerint a küldöttek elfogadtak egy 25 pontból álló cselekvési tervet is, amely a humán- és a fizikai erőforrások jobb kihasználását célozza. Az elmúlt évben átadott Fiatal Gazda Oktató és Tanácsadó Központokra, illetve a már működő egyetemi fiatal gazda klubokra alapozva 2016. őszétől 8 helyen indulnak Fiatal Gazda Klubok, amelyek a szakmai információ átadáson túl állandó helyszínei lesznek a fiatal gazdák találkozásának, szakmai kapcsolataik építésének. A Fiatal Gazda Kluboknál a 2016. őszi-2017. téli, három hónapos rendezvényi időszakban legalább 40 esemény szervezését tűzte célul az AGRYA.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?