Orbánék 13 milliárdot adnak a horgászoknak

agrarszektor.hu
Legfeljebb 13 milliárd forintot különít el a kormány az Országos Horgászati Hálózati Programra, amelyet a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) dolgozott ki. A forrásfelhasználásról október 31-ig készül kormány-előterjesztés.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Elfogadja a kormány Országos Horgászati Hálózati Program koncepcióját, amelyet a MOHOSZ dolgozott ki - derül ki a kormány közelmúltban megjelent határozatából. A koncepció a horgászati célú Nemzeti Halgazdálkodási és Horgászati Stratégia eszközéül szolgál.

A kormány a koncepció megvalósítására legfeljebb 13 milliárd forint uniós és hazai forrást szánna. A forrásfelhasználás feltételeiről a nemzeti fejlesztési miniszternek, a nemzetgazdasági miniszternek és a Miniszterelnökséget vezető miniszternek október 31-ig kell előterjesztést készítenie a kormány számára.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?